Bjud på gott vin innan dansen

Ska du ha förfest med kompisgänget innan ni ska festa? Eller ska du och vännerna äta middag innan ni ska på en dansföreställning? Oavsett om ni själva ska dansa eller inte så är det alltid ett trevligt tillfälle att mötas upp innan på ett glas vin. Här hittar du de bästa vintipsen till enklare tillställningar.

Välkomna gästerna med mousserande vin

Bubbel, exempelvis champagne och prosecco, är perfekt om du vill att dina gäster ska komma i rätt stämning. Du kan beställa vin online hos Vinoteket och få leverans direkt hem till dörren. Hos Vinoteket kan du välja många olika sorters viner, inte minst mousserande viner i olika prisklasser. Om du vill slå på sort väljer du en lyxig champagne. Om du vill ha ett mer budgetvänligt bubbel passar det bra med cava, prosecco eller varför inte en crèmant? Mousserande vin ger en festlig stämning och passar därför perfekt om ni ska ut på disco eller en svängig dansföreställning.

Matcha vinet och maten

Planerar du att även bjuda på mat innan ni ska ut? Se då till att matcha maten med vinet. Det finns massor med god mat som passar till champagne om du väljer att servera mousserande vin till maten. Du kan såklart bjuda på vitt, rött eller rosé om du föredrar det.